vineri, 7 februarie 2014

In vizita la Miami

Miami este un oras la care multa lume viseaza si putina il viziteaza. Primul si singurul obstacol as spune este biletul de avion. Nu exista zboruri directe din Bucuresti, insa poti alege unul cu escala in lua marile orase europene, de unde vei ajunge in Miami. Nu uita ca pentru a ajunge in Miami ai nevoie de viza pentru Statele Unite ale Americii. In ceea ce priveste costul unu bilet, e bine de stiut ca el difera in functie de perioada si locul de unde este achizitionat. 

Eu l-am luat (bilete avion Miami) de pe TravelDesk cu suma de 689 de EUR, cam cu 4 luni inainte de vizita mea din iunie. Dupa ce ai rezolvat acest pas, raman doar posbilitati culturale si de distractie! Dintre toate iti recomand: South Beach, cu magazine de lux, plaje superbe, cluburi si baruri si de aceea va sugerez sa incepeti de aici. Puteti continua cu Zoo Miami si Seaquarium unde te vei bucura de o experienta unica. O vizita separata necesita plajele Bill Baggs Cape Florida State Park, Virginia Key Beach, Haulover Beach si Homestead Bayfront Park and Marina.

Daca vrei sa fugi putin de soare si cauti ceva relaxant si nou, iti sugerez Everglades National Park, unul dintre cele mai neobisnuite parcuri din America. Daca esti alaturi de cei mici trebuie sa treci lista de must si Miami Museum of Science, Miami Children’s Museum, Parrot Jungle Island ( un parc educational si de distractii), Monkey Jungle, unde faci cunostinta directa cu maimutele ce traiesc libere. La Theater of the Sea te imprietenesti cu delfinii si daca tot mai simti nevoia de cultura, fie poati vizita zona istorica Vizcaya, fie poti alege unul dintre traseele turistice ale orasului. Asadar ziua plaja, muzee si galerii, iar noaptea in cluburi si baruri, daca ai bani disponibili pentru astfel de distractii foarte costisitoare.