marți, 10 februarie 2015

Servicii de deratizare Bucuresti

De curand m-am vazut nevoit sa apelez la servicii de deratizare - chiar nu mi-ar fi trecut vreodata prin minte ca ma voi confrunta cu acest gen de problema, dar iata ca viata iti rezerva multe surprize (si evident, nu toate sunt placute). Problema probabil este mai veche, dar numai dupa ce am observat cauciucurile de la bicicleta ca fiind mancate de soareci mi-amdat seama ca intr-adevar, exista feld e fel de animalute care misuna prin beciul casei, animalute ce trebuie trimise pe lumea cealalta.

Intai m-am gandit ca ma descurc singur, ca reusesc cu niste mici capcane pentru soareci, ca o sa pun si ceva otrava si ca scap de ei, dar nu am avut nicio sansa - doar m-am chinuit degeaba, am cheltuit bani aiurea, am pierdut timp si problema s-a agravat si mai tare.

Am incercat si sfaturile vecinilor, dar aici nu ar erost sa mai intru in detalii - pentru ca ar fi o pierdere de vreme sa va povestesc tot felul deidei tampite...

In cele din urma am apelat la o firma profesionista de ddd - Pestcontrol Bucuresti, iar oamenii au reusit in cateva ore sa rezolve probleme cu care eu m-am chinuit pentru cateva luni. Concluzia povestii - nu incerca sa faci singul lucruri despre carenu te pricepi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu