vineri, 19 februarie 2016

Stickere auto (unde se gasesc?)

De ceva timp ma tot bat la cap fel de fel de prieteni cu referire la stickerele pe care le-am pus pe masina - care sunt total diferite fata de ceea ce se gaseste la targurile din VItan sau de prin alte parti. Este si normal daca stau sa ma gandesc.. ca nu sunt facute de niste bisnitari de 2 lei in niste ateliere improvizate, ci sunt facute de o firma serioasa, care face inclusiv clantari auto integrale.

Este vorba de firma - ColantariDesign.ro, care vine in ajutor cu o gama foarte variata de stickere auto pentru a schimba imaginea masinii foarte ieftin si rapid. De fapt... produsele nu sunt doar ieftine, ci si foarte calitative.
 In functie de ceea ce va palce si de modelul masinii, se poate alege dintr-o gama variata de modele de autocolante, ca si:
1. tribalele si patratele laterale
2. emblemele si kiturile de embleme (pentur diverse marci auto)
3. stickere auto cu litere chinezesti
4. desene si texte amuzante
5. flori, fluturi si altele

Tate modelele de stickere auto care au fost expuse pe site pot fi facute atat la dimensiunea si culoarea dorita de dumneavoastra, iar in cazul in care doriti alt model, ne puteti trimite o poza acesta, pentru ca noi sa facem o simulare si o oferta de pret.

Deci... oamenii astia nu numai ca fac stickere de mare calitate, dar se ocupa inclusiv de printarea de stickere persnalizate, ceea ce este un mare pas inainte pentur acest gen de industrie din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu