luni, 9 mai 2016

Regim hotelier Constanta - oare este o idee buna?



Exista numeroase avantaje pentru care sa alegi inchierea unui apartament in regim hotelier in Constanta, iar printre acestea merita amintite:

Faci economii importante

Este adevarat, un intreg apartament este mai putin costisitor decat o camera de hotel si ai parte de baie si bucatarie proprie, cea din urma fiind ideala pentru gatit, astfel ca nu mai este nevoie de a merge la restaurant pentru fiecare masa, facandu-se alte economii. Daca nu te deranjeaza sa gatesti in vacanta, atunci poti oricand sa treci pragul unui supermarket si sa achizitionezi produsele aferente unei cine gustoase. De asemenea, de ce sa aduci 10 tricouri diferite, cand poti sa aduci 3-4 tricouri pe care le poti spala la masina, gratuit, intrucat acestea sunt asigurate de majoritatea apartamentelor si garsonierelor.

Mai mult spatiu

De ce sa ai o camera pentru doua persoane de 15 metri patrati, cand poti avea de 3, 4 ori mai mult spatiu la acelasi pret sau chiar mai mic? In plus, daca se opteaza pentru un apartament cu 4 camere, acesta poate gazdui chiar si 8 persoane, iar pretul se imparte egal, ajungandu-se la un tarif foarte scazut.

Intimitate

Cine nu isi doreste sa mearga in vacanta cu familia, insa sa aiba dormitaore separate pentru copii? Acest aspect implica rezervarea a doua camere de hotel, situatie destul de costisitoare sau simpla inchiriere a unui apartament in regim hotelier. In plus, nu esti deranajat de cameriste sau angajati ai hotelurilor si te bucuri de mai multa intimitate.

Nu uita de animalele de companie

Cainii sau pisicile nu sunt acceptate de toate unitatile de cazare, astfel ca de multe ori este o problema intrucat prietenii necuvantatori trebuie lasati singuri acasa, fie se amana vacanta pana se gaseste un hotel sau o pensiune care sa ofere acest serviciu. In acelasi timp, cele mai multe apartamente in regim hotelier in Constanta accepta si animale de companie, astfel ca acest aspect nu mai este o problema.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu