duminică, 5 iunie 2016

Rent a car cu sofer oriunde in Romania



Serviciul de inchirieri auto este tot mai popular in zilele noastre intrucat tot mai multe persoane au nevoie, la un moment de un autoturism, insa putini isi permit achizitionarea unei masini, achitarea tuturor taxelor, impozit, RCA, rovinieta, dar si mentenanta anuala filtre, ulei, care se dovedesc a fi foarte costisitoare.

Asadar, acest serviciu este mult mai accesibil din punct de vedere financiar, autoturismele pot fi livrate la adresa clientilor, iar ulterior se preiau de oriunde este nevoie, pentru a face economie de timp.

In schimb, traficul din marile orase poate reprezenta o problema pentru cei mai multi dintre soferi, insa nu si pentru unul cu experienta. Asadar, un mare avantaj pentru foarte multi este existenta serviciului rent a car cu sofer, care implica atat alegerea masinii dorite pentru o anumita durata, dar si prezenta unui sofer care sa va conduca catre fiecare destinatie.

In plus, soferii profesionisti pot fi ideali pentru a va prelua de la aeroport sau a va transporta catre diferite puncte din oras. O alta optiune este inchirierea unui autoturism cu sofer pentru diferite evenimente, precum nunti, botezuri, petreceri, baluri sau orice alt eveniment special, unde va puteti prezenta cu stil.

Autoturisme noi

In plus, companiile serioase de inchirieri auto isi schimba flota odata la doi ani sau chiar anual, astfel ca frecvent apar noi versiuni imbunatatite ale tuturor autoturismelor, pentru ca clientii sa aiba parte de cele mai bune conditii si servicii.

Sa inchiriezi este mult mai usor decat sa detii

Din acest motiv tot mai multi oameni de afaceri romani si din strainatate aleg sa inchirieze autoturisme, decat sa le detina, deoarece este mult mai avantajos din punct de vedere financiar. In plus, oricand se doreste se poate schimba autoturismul, astfel ca in permanenta beneficiaza de cele mai noi modele cu tehnologii si optiuni de top.