joi, 1 februarie 2018

Femibion - suplimente dedicate tuturor mamelor

Gama de produse Femibion este dedicata tuturor femeilor care isi doresc sa ramana insarcinate intrucat cu ajutorul suplimentelor alimentare sunt aduse toate vitaminele si mineralele necesare pentru ca totul sa se deruleze in cele mai bune conditii. Bineinteles, perioada sarcinii este una foarte complexa, in care orice detaliu este important si doar cu o planuire atenta si minutioasa bebelusii pot pasi pe lume cu dreptul.

Inainte de concepere

Asadar, suplimentul alimentar Femibion 1 este dedicat femeilor care intentioneaza sa ramana insarcinate, iar acesta se poate administra incepand cu cateva luni inainte de concepere si pana in primele saptamani ale sarcinii. Bineinteles, acesta trebuie combinat cu un plan alimentar sanatos si bine pus la punct, care sa aduca vitamine, minerale si nutrienti, iar pentru ca totul sa fie mai simplu, se poate apela la un medic nutritionist. Femibion 1 contine acide folic, metafolin, iod, vitaminele B1, B2, B6, B12, biotina, acid pantotenic si vitaminele C si E, iar fiecare dintre acestea joaca un rol important. De exemplu, acidul folic ajuta la cresterea tesutului matern, dar si la diviziunea celulara, iar iodul ajuta la reglarea productiei de hormoni tiroidieni, pe cand vitaminele B6 sau B12 sunt ideale pentru a reduce senzatia de oboseala cu care se confrunta multe femei insarcinate.

Ulterior

Cei interesati de oferta de produse Femibion pot alege si suplimentul destinat femeilor care au ajuns deja in cea de 13a saptamana de sarcina, moment in care bebelusii s-au dezvoltat deja si se afla intr-o faza de crestere. Asadar, Femibion 2 aduce acid gras omega 3 alaturi de folat, iar fiecare dintre acestea joaca un rol important si nu se pot obtine in cantitatile recomandate din simplul consum al alimentelor incluse in dieta. In schimb, este important ca aceste suplimente sa fie administrate doar sub atenta indrumare si supraveghere a medicului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu