marți, 12 aprilie 2016

O insula ca o comoara. Cum calatorim ieftin in madagascar?Madagascar este o mica insula africana care propune foarte multe comori pentru turisti. Pentru mine a reprezentat un vis frumos multa vreme, iar cand am fost pus in fata alegerii numarului de zile pe care sa il petrec acolo nu mi-a venit sa cred. Am apelat la o agentie de turism, cu toate ca exista si posibilitatea sa mergem pe cont propriu, insa ne-am dorit foarte mult sa avem parte de cele mai bune conditii si sa evitam orice risc sau stres.

Am ales un sejur in Madagascar de 10 zile si 8 nopti la un pret foarte bun, datorita faptului ca am facut rezervarea cu 4 luni inaintea excursiei. Asa ca recomand oricui isi doreste sa mearga intr-o tara exotica sa aiba in vedere faptul ca rezervarile facute devreme aduc economii destul de importante. Cred ca oricine stie cum arata un lemur pentru ca a vazut fie la tv, fie in fotografii pe internet, asa ca am ramas foarte surprins sa vad cum traiesc aceste animale in habitatul lor, ele fiind un simbol al tarii.

Pentru mine Madagascar a fost ca un muzeu in aer liber care nu se mai termina niciodata. Chiar daca m-am informat foarte bine cu privire la locurile pe care urma sa le vizitez, la tot pasul descopeream cate o cladire impresionanta sau un muzeu care nu trebuia ratat. Insula ascunde o multime de parcuri nationale care merita explorate, in special in cazul in care va doriti sa descoperiti flora si fauna din Madagascar. Hotelul in care am fost cazat nu era situat chiar pe plaja, insa am avut norocul de a avea camera la etajul 6 din 10, astfel ca aveam o vedere absolut fabuloasa asupra imprejurimilor. 

A fost o experienta pe care nu o voi uita prea devreme, un concediu de vis intr-un adevarat paradis, motiv pentru care pot spune ca Madagascar este un diamant neslefuit si adesea omis de turisti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu