luni, 25 iulie 2016

Cu ajutorul E-stabil.ro este mult mai usor sa gasesti cazare ieftina in Craiova

Cu ajutorul E-stabil.ro este mult mai usor sa gasesti cazare ieftina in Craiova. Nu mai trebuie sa urmaresti ofertele propuse de hotelieri, care sunt disponibile, de obicei, in timpul saptamanii sau in perioade in care duc lipsa de clienti, intrucat poti alege in orice data un apartament care poate fi inchiriat in regim hotelier la tarife foarte bune.

Te bucuri de numeroase avantaje

Aceste apartamente sunt imprastiate pe toata suprafata orasului, astfel ca il alegi pe cel mai potrivit, situat in apropiere de orice zona care te intereseaza. De exemplu, poti alege o garsoniera situata chiar in centru, la doar 70 de lei pe noapte, tarif care se poate negocia in functie de durata sederii, pe cand o camera de hotel porneste de la cel putin 150 de lei si propune un spatiu de cel mult 10 metri patrati. Ai parte de bucatarie complet mobilata, baie, adica de tot confortul de care te bucuri acasa, aer conditionat, masina de spalat, televizor, internet etc. In plus, nu te mai ingrijorezi cu privire la siguranta autoturismului personal, intrucat ai parte de un loc de parcare garantat.

Mai multe economii

Datorita faptului ca dispui de propria bucatarie, nu mai trebuie sa mergi la restaurant pentru fiecare masa si astfel, faci economii si mai mari. Este suficient sa mergi la unul din supermarketurile din apropiere si iti procuri orice alimente ai nevoie. Asadar, la finalul sederii vei putea constata ca ai facut economii de peste 50% atunci cand optezi pentru cazare ieftina in Craiova.


Daca calatoresti alaturi de mai multe persoane, poti alege un aparament de 3 sau 4 camere unde se pot adaposti 6 sau 8 persoane in conditii foarte bune. Astfel, vacantele sunt mult mai placute, mai confortabile, lipsite de stres si mult mai accesibile din punct de vedere financiar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu