sâmbătă, 27 august 2016

Solutia ideala pentru achizitia de bilete de avion ieftine

In ziua de azi tot mai multe persoane se orienteaza catre bilete de avion ieftine, intrucat aceasta este cea mai grozava modalitate de transport ce aduce numeroase avantaje. Fie ca trebuie sa calatorim in tara, fie in strainatate, zborurile rezervate din timp sau ofertele imbatabile, fac ca trenurile si microbuzele sa fie evitate de catre calatori. Orice destinatie este acum mult mai aproape si mai accesibila, motiv pentru care nu mai suntem nevoiti sa pierdem timp pretios.
Solutia ideala
De exemplu, un drum de la Cluj la Iasi se parcurge cu autoturismul personal in cel putin 6 ore, presupune minim 130 de lei carburant si implica foarte mult stres si timp irosit. In acelasi timp, un drum cu trenul sau microbozul dureaza minim 8 ore, costa circa 100 de lei, iar gradul de confort este unul foarte modest. Asfel, nu este de mirare de ce numeroase persoane opteaza pentru bilete avion ieftine, intrucat pretul standard al acestora nu depaseste 100 de lei, iar cumulat cu anumite oferte devine chiar si mai mic, iar timpul petrecut pe drum nu este mai mult de o ora. Cu alte cuvinte, avem parte de confort, odihna, relaxare si foarte mult timp castigat, ce poate fi folosit in alte moduri.
Destinatii de vis

Astfel, daca iti doresti fie sa vizitezi intreaga tara, o poti face cu usurinta, insa sunt disponibile numeroase destinatii catre Europa, dar si alte continente. In plus, companiile aeriene prezente in Romania propun frecvent zboruri noi si preturi grozave, astfel ca acestea merita luate in considerare. Ai ocazia de a descoperi istoria bogata a Italiei, de a admira frumusetile naturale din Croatia, de a te relaxa pe una dintre sutele de plajele din Portugalia, Spania, Grecia sau Turcia, de a experimenta cele mai savuroase bucate ale gastronomiei franceze si multe alte posibilitati si activitati, totul la preturi foarte accesibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu