miercuri, 24 decembrie 2014

Piese auto Renault


Voi cat de protectori sunteti cu masina voastra. Eu o indragesc foarte mult, am grija de ea ca de un copilas. Voi ati uitat vreodata sa ii schimbati uleiul sau sa ii faceti revizia. Eu nu am uitat niciodata aceste lucruri. Voi ati neglijat vreodata sa mergeti la service-ul auto gandindu-va ca masina voastra nu are nici o problema. Eu nu am intampinat nici o data aceste probleme. Imi place sa merg cu masina la service pentru ca ma asigur pe mine, dar ii ofer si ei o viata mai lunga.


 De curand mi-am achizitionat un Renault de o culoare gri mat, de care m-am indragostit pe loc. Are tot felul de aplicati care ma fascineaza, merge usor si nici nu are un consum ridicat. Din acea zi, masina mea a devenit universul meu. Dimineata merg sa o verific si sa vad ce face, imi place sa ma plimb si sa vad ce poate. Dar uite ca zilele fericite se scurg usor, usor, iar asta nu imi place. Masina nu era veche, adica era dintr-un an apropiat si nu m-am gandit ca o sa am probleme. Da, stiam ca o sa fie, dar nu asa devreme, tocmai ce o luasem cu cateva saptamani inainte.... Am plecat in oras si mi-am lasat masina in parcare pentru a face o plimbare pe jos. Parcarea era asigurata cu sistem de supraveghere asa ca nu mi-am facut griji in privinta aceasta. Dar alta a fost problema, cand am ajuns la masina si a incercat sa o pornesc aceasta nu mai pornea. M-am speriat ingrozitor, nu stiam ce poate fi si de ce. Mi-am sunat un  prieten si m-a dus acasa. A doua zi am mers la un service auto si mi s-a spus ca am cutia de viteze defecta.

 La asta nu ma asteptam, Renault-ul meu frumos are o problema. Am mers cu mecanicul sa cumparam o cutie de viteze, iar dupa ce acesta a aplicat-o a observat ca masina nu prezenta nici o schimbare. Putea fi mai rau de atat? Am cumparat o cutie de viteze contrafacuta si nu puteam sa-i cer nimanui socoteala. Asta este, am mers si am cumparat una originala cu care nu am intampinat nici o problema. Se pare ca exista multe piese contrafacute, probabil asa fusese si prima cutie de viteze, dar acum am una originala si nu am de ce sa-mi mai fac griji.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu